powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΤΡΙΤΗ 12/03

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

105 ΓΕΟΒΙΛ-ΚΡΟΥΛΙ 1 (2,15)
       Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα αφού έχουν 7 σερί εντός έδρας νίκες και κυνηγούν την απευθείας άνοδο. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν χωρίς κίνητρο καθώς βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας και δε διεκδικούν κάτι.

127 ΣΑΟΥΘΕΝ-ΓΟΥΙΜΠΛΕΤΟΝ 1(1,85)
       Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο κυνήγι των play-off. Η Γουίμπλετον τρέχει ένα αρνητικό σερί καθώς έχει αρκετά άσχημα αποτελέσματα εκτός έδρας με ομάδες  που βρίσκονται πιο ψηλά.

101 ΣΑΛΚΕ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ G/G (1,55)| 100 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΙΛΑΝ G/G(1,72)
       Η Σάλκε βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έχει πολύ δυνατή έδρα. Παρ' όλ' αυτά  λείπουν οι κολόνες Τζόουνς, Χούντελαρ, Παπαδόπουλος κάτι που την κάνει πολύ ευάλωτη. Η Γαλατά κατεβαίνει με όλα της τα αστέρια και διψάει για διάκριση. Είναι σίγουρο ότι δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη!
        Η Μπαρτσελόνα δεν είναι σε φόρμα και αυτό είναι το
μεγαλύτερο κίνητρο για την πρόκριση για μια τέτοια ομάδα. Από την άλλη η Μίλαν, μια τόσο σκληροτράχηλη ομάδα δεν θα αφήσει τους γηπεδούχους να κάνουν το παιχνίδι τους. Το γεγονός ότι η αμυντική λειτουργία της Μπάρτσα δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση το γκολ μπορεί να έρθει.
        Το 1,72 του δεύτερου αγώνα είναι μια καλή απόδοση αλλά πιθανότατα όχι τόσο καλή για το ρίσκο. Πιο ασφαλής επιλογή φαντάζει το 1,55 του Σάλκε-Γαλατασαράι, αν και η απόδοση είναι χαμηλή. Η επιλογή δική σας!