powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΣΑΒΒΑΤΟ 9/03



ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


222 ΝΤΑΝΤΙ-ΙΝΒΕΡΝΕΣ 2 (1.80)
Η Ινβερνές δεν τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα όμως τα περιθώρια έχουν στενέψει και η 3η θέση στην οποία βρίσκεται φαίνεται να κινδυνεύει καθώς η Ρος βρίσκεται ένα βαθμό πίσω της και τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά φέτος.Από την άλλη η Νταντί είναι στην τελευταία θέση και δεν έχει πια ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία καθώς απέχει 14 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού.

190 ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.-ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΙΝΣ ΝΤΟΝΣ 1(1.90)
Η γηπεδούχοι βρίσκονται σε εκπληκτική φόρμα καθώς διατηρούν 6 μάτς αήττητοι (5 νικες) και στα τελευταία 3 με ανέπαφη την εστία τους.Αντίθετα η Μ.Κ.ΝΤΟΝΣ βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και παρά της καλές της εμφανίσεις χρειάζεται ένα θαύμα για να προλάβει την είσοδο της στα πλει-οφ ανόδου.
235 ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ-ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ 1 (1.60)
Μια από τα ιδία απο την τρίτη.Η Στρανραερ βρίσκεται στην προτελευταία θέση της με 26 βαθμούς και παλεύει να αποφύγει τα μπαράζ παραμονής.Η νίκη είναι μονόδρομος για αυτήν και κανένα άλλο αποτέλεσμα δεν την βολεύει.Τώρα για την Αλμπιον τα έχουμε πει η ομάδα έχει το χειρότερο υλικό στην κατηγορία και έχει μόλις 2 νίκες σε 18 αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο!
249 ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΣΠΟΡ-ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ 1(1.90)
Για τους γηπεδούχους αυτός ο αγώνας αποτελεί τελικός καθώς όλοι στην ομάδα θέλουν την νίκη για να κάνουν ένα πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.Η νεοφώτιστη Ακισασπορ έχοντας στο δυναμικό της της το Φάνη Γκέκα παλεύει για τον ίδιο στόχο όμως η εμφανίσεις της δεν δείχνουν ότι μπορεί να τα καταφέρει.
273 ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ-ΛΙΛ 2 (2.10)
Η Λιλ προέρχεται απο 4 σερί νίκες και πλέον έχει στρέψει την προσοχή της στο μοναδικό στόχο που της έχει απομείνει πού είναι η έξοδος της στην Ευρώπη καθώς αποκλείστηκε και στο κύπελλο αλλά και στο Λιγκ καπ.Η γηπεδούχοι βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας χωρίς να έχουν κάποιο στόχο ,συνεχίζουν της μέτριες εμφανίσεις.
ΣΥΣΤΗΜΑ 3-5


ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ


187 ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ- ΝΤΟΚΑΝΣΤΕΡ 2 (3.30)
Η γηπεδούχοι βρίσκονται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση καθώς έχουν 4 σερί ήττες και περνούν μια περίοδο ντεφορμαρίσματος.Ενώ η Ντοκανστερ είναι πρώτη στη βαθμολογία και για να συνεχίζει να διεκδικεί την απευθείας άνοδο πρέπει να φύγει νικήτρια.Το διπλό το βρίσκουμε στ 3.30 και θα μπορούσε να μπει ζητούμενο σε σύστημα.
ΚΑΛΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !